Blog

Blog

Hier vindt je informatie over onze producten, behandelingen, leuke acties, kortingen en beautytips.

Veel leesplezier!

Advertenties

Nachtcrème noodzakelijk, maar waarom?

Wanneer je iets hoort of leest over dag- en nachtcrèmes gaat het er altijd over dat het goed is voor je huid. Maar waarom eigenlijk? Welke voordelen heeft het gebruikt van de dag- en nachtcrème? Wat doet het met je huid? En wat is het verschil tussen de crèmes?
Waarom is een dagcreme noodzakelijk?
Dagcrème Voor ieder huidtype zijn er dagcrèmes waarvan de ingrediënten en werkzaamheid afgestemd zijn op de specifieke behoefte van die huid. Een goede dagcrème bevat een UVA/UVB bescherming van minimaal SPF 15. Speciaal voor de oudere huid zijn er crèmes die reageren op drie tekenen van huidveroudering: rimpels, het slapper worden van de huid en verlies van de stralende teint.
Hoe werkt een dagcrème? Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Een goede dagcrème beschermt onze huid tegen deze dagelijkse bedreigende factoren. Daarnaast helpt het om huidproblemen aan te pakken.
Waarom is een nachtcreme noodzakelijk?
Het biologische ritme van de huid is ’s nachts anders dan overdag. De huid kan dan ook ’s nachts sneller herstellen. Daarom zijn nachtcrèmes voedend, herstellend en vooral hydraterend. Natuurlijk zijn er ook hydraterende dagcrèmes, maar het verschil tussen de dag- en nachtcrème zit in de ingrediënten, samenstelling en werking.
Hoe werkt een nachtcrème? Een nachtcrème beschermt de veerkracht van het huidweefsel door het ondersteunen van de productie van elastine en collageen. Onze huidcellen vernieuwen ’s nachts en juist op dat moment kunnen nachtcrèmes de vernieuwing ondersteunen. Een nachtcreme is dus echt noodzakelijk.

Dr. R.A. Eckstein producten. De producten van Dr Eckstein helpen de huid in een optimale conditie te verbeteren en te houden.
In de salon werken wij met de producten van Dr. R.A. Eckstein. Deze helpen de huid in een optimale conditie te verbeteren en te houden. Onze specialiste kan je adviseren over welke crime en verzorgingsproducten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse via: 020 643 39 62.