Cryolipolyse

Effectief afvallen
Afvallen op een pijnloze, veilige en snelle manier zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij de Body-wizard cryolipolyse behandeling.

Een cryolipolyse behandeling, oftewel een freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen, waarna u uiteindelijk afscheid kunt nemen van uw overtollige kilo’s. Onderliggend vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een ovale applicator, die het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen namelijk worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De behandeling
Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met de ovale applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen. Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt.

voor en na

 

 

 

 

 

Het resultaat

“De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.”

Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van circa 10 weken. Afhankelijk van onder andere uw levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Advertenties