MicroSkinPolish (micro dermabrasie)

Heeft u rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want bij mij als uw gecertificeerde MedCos Partner boekt u geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier!

De behandeling
Door middel van een micro dermabrasie behandeling met de MedCos MicroSkinPolish krijgt u een betere  huidstructuur en huidconditie. Micro dermabrasie is een zeer intensieve peeling om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Micro dermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Het resultaat
Micro dermabrasie werkt in de opperhuid. Dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn door de mico dermabrasie behandeling is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden poriën minder grof en zullen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen of zelfs verdwijen. De huid zal na de micro dermabrasie behandeling gladder aanvoelen en er mooier en stralender uitzien.

Advertenties